Premium Beautiful

Sunday, October 24, 2010

My face in paper!!!

Glamour You!!


First time gambar I masuk paper adalah dalam Harian Metro selepas saja balik dari 1st trip iaitu Korea, punyala terkejut dan seronok. Maklumlah tak pernah-pernah masuk paper dah masuk la pulak. Glamournye tak leh nak cite.. perasanle sikit time ni.. tapi bestnye muka masuk paper nih.. I beli paper ni 10 set kot... sebok talipon orang kampung bagitau. Mak ayah jangan cakaple, depa lagi lebih, asal buka mulut je cerita pasai anak dia... punyela bangga...

Then kali ke-2 masuk paper Berita Harian, akhbar utama negara, pehh, bangga sungguh. Sama gak, telepon mak ngan ayah bagitau tentang kemunculanku.. heboh sekampung.. Masa ni, gambar di pergunungan salji kat Tokyo, juga my first trip to oversea. Pas tu, ada kawan-kawan yang perasan tentang gambar ni and heboh jugakle kat tempat kerja, glamer sat.

Tu la, kalau tak buat biz ni, confirmle tak merasa gambar masuk paper. Bukannye teringin sangat tapi perasaan tu sungguh syok.

Then bila nampak gambar Kak Ana keluar muka depan majalah Personal Money ni, perasaan best dan syok tu berulang lagi walaupun bukan gambar aku tapi sebab berada di bawah kumpulan mereka berdua ni, punye la bangga giler. Gambar mereka berada setanding dengan jutawan-jutawan baru Malaysia ......

So, moral of the storynye( Kak Ana selalu cakap cam ni).. rebutla peluang bermula dari sekarang ni dengan pm/sms saya kat 012-2833801 untuk mengetahui detail tentang

Premium Beautiful


yang telah merubah hidup saya sebanyak 360 degree!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails