Premium Beautiful

Sunday, October 31, 2010

Long Bra!

Hari ni saya nak bercakap mengenai long bra sahaja atau coli panjang PB. Ada setengah kawan bila sebut je korset, dia kata nak pakai seluar saje. Tapi sedar tak kalau kita pakai seluar saje, isi yang berlebihan akan terkeluar dari seluar dan menyebabkan pinggang kita besar pulak. Kan dah tercapai objektif pakai korset untuk mencantikkan body!! Betul tak?


Tali Pb ni agak besar sebab kalau saiz buah dada yang besar macamanapun ia akan dapat menampungnya. Kadang-kadang orang pakai tali yang agak kecil kononnya lebih seksi tapi long term ia akan menyebabkan tekanan yang lebih pada bahu dan ia juga meninggalkan tanda kemerahan pada bahu tersebut. Kan dah sakit???

Bentuk tali yang berbentuk u shape pulak akan menyebabkan belakang lebih seksi dan jugak lemaks ditarik masuk kedalam bahagian bra dan ia akan membuat pembakaran lemak tanpa kita sedari. Haa kan best tu, flat lima tingkat kat tepi pun boleh ranap.

Pas tu pilihan tiga cangkuk kat belakang boleh kita adjust mengikut saiz badan yang confirm akan berubah apabila kita konsisten memakainyeee. Haa sebab tu ada kawan dalam masa 3 bulan je berat badan dia turun 15 kg.


Kat depan pulak kita tengok lace paling banyak kat bahagian depan untuk mengelakkan dari ulcer dan gastrik. ada kawan yang bulan puasa tak pernahnye dapat puasa penuh tapi bila dia pakai PB ni boleh puasa penuh. Lagi pulak dia punya cangkuk kat belakang bukan kat depan. kalau kat depan ia akan menekan organ dalaman yang penting seperti hati dan paru-paru kat depan dan long term kita akan rasa sakit.

Lagi satu dia punye cup berbentuk piramid so dia akan memberikan pengudaraan yang lebih kepada nipple kita dan itulah sebabnye bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, kemungkinan untuk dapat cyst dan lump adalah kurang. Susu yang berlebih selepas menyusu akan terus keluar dan diserap oleh bra tetapi bra ni tak akan menyebabkan kita rasa kurang selesa kerana dia serap air dan cepat kering.

Pada bahagian depan jugak ada chitosan yang di suntik masuk untuk menghalang kanser payudara berlaku. Setiap 20 orang perempuan akan terkena sorang kena kanser, jadi bila pakai ia akan memberikan satu kondisi yang tak sesuai bagi sel kanser membiak. Berusaha mencegah adalah lebih baik dari kita merawatnya.

Bahagian wire memori pada bahagian bawah cup pulak akan menyokong saiz payudara kita tak kira saiz apa pun. Tak pernah lagi la dengar orang punya wire bra ni terkeluar dan menekan breast seperti dalam bra biasa yang ada dawai tu.

Bila dah pakai bra ni, confirm payudara terangkat dan long term ia takkan mudah jatuh dan breast lagi firm, pejal dan lebih anjal. Dulu bagi sape yang takde lurah confirm dah ada lurah dan lebih seksi bukannya seksa nak tengok. Badan cantik, kita lebih confiden dan sayangkan diri sendiri...
Dapatkan set anda semudah 3 step

Step 1 : Contact/sms 012-2833801

Step 2 : Payment via maybank 2u

Step 3 : Delivery

Senang dan mudahkan!!!

Act now!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails