Premium Beautiful

Monday, October 11, 2010

Swiss & German!!

Great Place!! Great View!!





Mt Titlis



















Cantikkan pemandangannya! Lereng gunung yang menghijau

Rumah yang tersusun dan bersih!! Kalau nak negara kita cantik camni, kenala jaga kebersihan dulu.

Rumah kat lereng bukit. Macam tak pernah ada kejadian macam tanah runtuh je kat sini..



Ingat tak bangunan ni exactly macam pernah load dekat internet and sebijik I dapat tengok this building. Uhh awesome..

Pernah tak terbayang anda boleh menikmati pemandangan dan percutian menarik ni!!


Contact/sms/pm saya untuk mengetahui caranya..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails