Premium Beautiful

Monday, February 14, 2011

What to celebrate???

Recently our centre meraikan kejayaan beberapa orang yang mendapat kejayaan yang membanggakan!!

Yang pertama, untuk jualan melebihi RM200,000 sebulan mendapat hadiah jam tangan eksklusif dari stokis jatuh kepada rakan kongsi akak, DSM Siti Nooraini. Beliau baru je buat bisnes tak sampai 2 bulan tapi dah dapat pangkat, hadiah dan juga...

tujuan asal bile menceburi bidang ini iaitu $$$$$ ......

And guess what dia dapat bulan lepas, income RM13,000.00, satu angka yang

dia sendiri pada mulanya tak percaya tapi boleh dapat dalam biz ni..


Ni pulak jam tangan yang beliau dapat, harga lebih dari RM700 dari Guess lagi....




Dan... tahniah jugak kepada CDM baru Salha yang telah membuktikan suri rumah jugak mampu untuk menyerlah dalam biz ni. Siapa sangka (soalan yang bermain difikirannya seblm ini):
orang yang tak pandai cakap,
tak pernah jual barang,
ada ke orang nak beli barang Premium beautiful ni,
ada ke rakan kongsi,
dengan sape nak jual,
macam mane ngan modal...
dan seribu satu soalan lagi tapi yang pasti anda tak akan tahu selagi tidak mencuba kerana kejayaan akan datang selepas kita mencuba

Rebutlah peluang ni sekarang dan ciptalah kejayaan seperti mereka ni. Sampan sudah di tangan, kita cuma perlu mendayungnye saje... Hubungi saya for details.....
at 012-2833801....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails