Premium Beautiful

Monday, February 28, 2011

DsM, DDm NiTE!!!!

Baru-baru ni telah berlangsung satu anugerah untuk menghargai para DSM, DDm and Car Fund Archievers di The Mines. Memang malam yang penuh gilang-gemilang sebab acara grandlah katakan. Memang best!! Disini I want to say Congrates to all yang naik pentas sebab this is really your 1st step untuk kejayaan yang lebih gemilang...




Gambar sekitar anugerah!!!




Haaa, belek jangan tak belek rantai tangan tu, akak dah dapat dah.. terlior je tengok orang punye ye? sebab cantik sangat....


Happy je dua jejaka idaman malaya ni..






Congratez to DSM Syikin.. walaupun dalam pantang 25 hari tapi tetap bersemangat untuk ambik sendiri anugerah tu.. moga lebih berjaya di masa akan datang..mendapat sokongan padu dari suami yang mengambil alih biz ni semasa beliau dalam pantang. Memandu kereta mewah Toyota Estima model terkini dalam tempoh setahun saja berbiz..



THEN cONGRATez for DSM Siti Suhaila.. teruskan perjuangan untuk langkah seterusnya...Mana sangka pekerja biasa tapi mampu mencapai pendapatan bulanan hampir 5 angka sebulan...dan kini memandu kereta mewah Merc C class..


THEN 1000 Congrates to DSM Siti Nooraini atas pencapaian beliau.. tahniah, moga kejayaan ini akan menyuntik lebih banyak kejayaan terutama untuk rakan kongsi beliau..anda boleh mengubahnya kerana banyak sangat bukti yang telah anda capai dalam masa yang singkat..Penerima jam tangan kerana sales bulanan yang telah melebihi RM100,000 dalam sebulan...

And lastly many congratez to DDM Siti Mazni.. Anda memang layak dan jadikan ini sebagai satu anjakan kepada satu lagi anak tangga iaitu CDMMMMM. Anda pasti boleh menjadi bintang baru 2011...

Congrates to all the ArChIeVerS!!

Percayalah kejayaan besar bermula dengan kejayaan yang kecilll... you can do it..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails