Premium Beautiful

Wednesday, February 2, 2011

Bentuk Badan Unggul!!!



Siri Pembentukan Badan

Produk premium Beautiful khas dibuat dengan 70% adalah untuk kesihatan dan 30% lagi untuk kecantikan. kali ni saya akan terangkan mengenai siri pembentukan tubuh badan pulak...


Pembentukan buah dada!!!
Orang kata kalau umur 20-an, memang mengancam..
umur 30-an... diancam dannn
kalau40-an dah terancam...
kalau yang paham tu, baguslah tapi kalau tak paham dari segi ehmm ehmm lah
tengok contoh kat bawah ni..
so kalau nak kembali mengancam pakaila premium beautiful, confirm terletak jeee....

 


so jangan tersilap pilih baju dalammm lagiiiii!!!!!!

Pembentukan pinggang!!!!
Pernah tak kita terpegang bahagian pinggang dan ada lebihan macam ni, menggelebeh dan menyeksakan pandangan, tambah pulak bila nak cari baju..

Bila dah pakai Premium beautiful, cnfrm pinggang tu jadi berbentuk dan ada pinggang macam ni........
bertukarlah kepada produk premium beautiful ni supaya badan kita lebih menarik..ingat badan nak pakai lama dan pengikat kasih sayang suami adalah kecantikan dan kemenarikan para isteri (betul ke istilah niiii????)
Anda nampak kan perbezaannya...




Seterusnya bahagian Pembentukan punggung,
perempuan punya punggung ada bentuk epal, pear dan lain-lain lagi terutama kepada perempuan yang telah melahirkan anak.. Far Infra Red yang terdapat dalam fabrik ini juga mampu menghilangkan selulit pada peha, perut dan betis...
Ia juga boleh menurunkan berat badan dan membakar kalori sehingga 900 kalori dengan pemakaian selama 1 jam berbanding dengan berjoging...

hasilnya kita akan dapat pembentukan secara menyeluruh dari hujung kaki ke hujung rambut!!!
Tunggu apa lagi, sila dapatkan dari wakil-wakil terdekat anda:

                        zon tengah & utara - kfiza 0193882369
                                                  zon selatan - Kak Ema -012 6390131 or anda ingin jadi pengedar, sila cntct kfiza.






No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails