Premium Beautiful

Sunday, February 20, 2011

Sape nak SiHaT, CanTik dan KaYa???

Tipule kalau kata takde orang yang suka sihat, cantik dan banyak duit. Akak percaye dalam dunia ni itu adalah antara our target.. selain dari keutamaan mendapat keberkatan ALLah s.w.t.



Bayangkan kalau kita sihat dan ceria macam ni....



Dengan segala aspek kehidupan dapat di penuhi untuk keluarga. memangla duit bukan segala-galanya tapi segala-galanye memerlukan duit. Tak caye, cuba gi toilet kat The Garden, sekali masuk je RM5.00. Akak dah kene sebab tu boleh cakap. Ishh tak rela la nak bayor RM5 untuk gi toilet tu.

Kita memang memerlukan duit untuk running kehidupan kita dan kalau dah cukup apa salahnye buat simpanan BESAR. Bersedia bila sampai waktu terdesak, jgn dah terantuk baru nak tengadah...



Tapi ada gak yang cakap, cukuple apa yang ada sekarang ni...saya tak nak jadi orang kaye sebab orang kaye ni selalunye sombong..... tu yang kena cek hati tu..Dik, kalau dah tau kaya sombong janganle jadi macam tu sebab ramai gak yang kaya tak sombong, cuma tak di uar-uarkan je. mereka ni sangat dermawan sampai tangan kiri pun tak tahu tangan kanan dok memberi...contohnye Syed Al Bukhary. Kat Kedah nun dia sponsor budak-budak sekolah tuisyen tak ambik duit pun.



Ramai jugak peminat Siti Nurhaliza kan? Siti pun kaya, sihat dan cantik lagi. Diapun tak sombong dan sentiasa merendah diri.




Lagi satu jutawan muda internet, Irfan Khairi. Dahle muda sihat, kaya pulak. ishh, ishh dok berniaga dari rumah je dan mencapai taraf jutawan dalam usia muda lagi... Mereka ni antara idola yang patut kita contohi kerana mereka punya visi dan fokus pada matlamat yang ingin di capai.


Dan tau tak kita boleh capai ketiga-tiga benda ni sihat, cantik dan kaye melalui satu benda je...





Jeng!



.



.



.



.



.






Jeng!



.



.



.



.



.



Jeng!



.



.



.



.



.



.



Jeng!(suka hatile nak buat berape jeng pun sebab ni blog akak yang punya..gaye ahmad albab..he..he.he, jgn mare aa)



Produk Premium Beautiful, korset yang dah ade jenama dan ade kelas yang tersendiri. Di reka untuk orang perempuan dan dibuat 70% untuk kesihatan keseluruhan wanita dan 30% untuk kecantikan bentuk badan yang boleh dapat serta-merta...

Produk pioneer pakaian dalam, warranty seumur hidup dan service f.o.c. Dan atas kelebihan-kelebihan inilah senang untuk dipasarkan dengan pelan pemasaran yang cukup mudah dan senang diikut oleh orang yang first timer dalam biz. Dan dah terbukti produk ini boleh menghasilkan income five figures $$$$$ sebulan dan even $$$$$$ sebulan.


So, nak tau ccara nak buat duit, contactle akak 012-2833801.. free consultation...

ok ade sambungan... nantikan seterusnye....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails