Premium Beautiful

Thursday, June 9, 2011

Fantastic HoLLAnD and BelGiUM!!!

Yess!!Yess!! Macam dah tak sabar nak gi bile syarikat announce pakej Holland and Belgium bermula pada bulan Jun ini...Kenangan Kali pertama gi pd 2008 dulu masih lagi fresh dalam memori..mestila kan memori indah tuuu...Banyak nak bayar hutang sebab masa gi dulu masih lagi tak pandai shopping...






Ni peta belgium antara Holland dan France!! Mintak-mintak dapatla gi Paris lagi..kota romantik tuhh!!!





Holland !! Orange country!! opss ingat pepatah ni(buat sendiri)




Group Orange Mania with Orange luggage goes to Orange country!!


ni kira kita punye group identityla...



Bayangkan dapat ambik gambar dengan bunga tulip yang berkembangan...



Ni pemandangan kat Belgium la..





Holland kan terkenal ngan Windmillnye...



Lagi bunga tulip yang kembang..




Holland Village...



And this one memang real coz masa akak gi dulu..nyamannye udara dan bersih...bau rumputnye memang segar..




And ni gambar dalam rumah-rumah tu, actually bukan rumahla tapi tempat pertukangan untuk buat kasut kayu or terompah...



Dengan latarbelakang perkampungan Holland yang nyaman..




Colourful terompah...




Giant terompah!!!



And big pumpkin..pumpkin ni real tau bukan artificial..



for Halloween





Dengan DDM As kat tiang..our favourite masa tu ambik gambar ngan tiang...


Dengan CDM Kak Ana dekat jambatan kecil...


WEll ngan hubbyku..2nd time gi Honeymoon




Sempat tengok pembuatan cheese.. tau tak cheese ni sangat keras..



Ni bunga tulip artificial coz yang betul-betulnye takde..kitorang gi musim sejukkk..




Fridge magnet...hobby akak kalau gi oversea mesti beli benda ni...





Demonstration pembuatan cheese..ntahla akak tak dengar sangat sebab tak faham...








Singgah makan kat Mc D Belgium b4 to Holland...kitorang makan kentang saje...

and air..



Pemandangan kat highway.....long way journey..everytime lalu terowongje, maka Cdm Jue akan buat ulasan berbunyi begini..Inilah terowongnye ye dimana Lady Diana dan Dodi Al Fayed accident dan menemui ajalnye..di tiang no 40...so kitorang dah boleh hafal dan kadang-kadang ambik alih kalau tengok dia mengantukk...memaNG BANYAK TEROWONG kat sana so terpaksala tahan telinga..tapi biasanya sebelum dia cakap kitorang dah tolong sambung...dan gelak ramai-ramai..



Ok ni kat Belgium dimana kami lalu bawah sungai...dengan baslah..ada terowong bawah sungai..




Kitorang punye sejuk tapi itik-itik ni relaks je berenang...


ni kat stesen minyak...



gambar beramai dengan latarbelakang daun luruh dan tasik...

So my friend take this opportunity ..maybe once in our lifetime dapat gi Holland and Belgium


kita bersama-sama gi bercuti percuma for FREE...


tanyela akak how??


I'll be available at your time tak kira day or night!!!


just contact me key!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails