Premium Beautiful

Wednesday, June 15, 2011

Benda paling penting kalau gi melancong!!!

Hmm nak tau tak kalau gi melancong especially oversea, paling penting jgn lupa bawak ...

jeng


.


.

.

jeng


.


.


jeng



apalagi



CAMERA



digunakan untuk merakamkan aksi-aksi penting dan bukan senang mau pergi selalu...




Sebelum tu akak nak paparkan antara aksi-aksi jurukamera semasa trip melancong..








Cameraman ni relaks je..







ni lagila,, akak ingat bukan orang kat depan tu yang posing, tapi this camerawoman..




Haaa yang paling dasat ....



ini saje la tapi actually nak ingatkan yang nak gi Hong Kong ni jangan lupa bwk camera...rugi wooo

daaaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails