Premium Beautiful

Thursday, June 23, 2011

Fabulous Hong Kong!!!

Baru-baru ni trip hong kong memang best sangat sebab rombongan Cik Kiah akak dekat 1 baslah jugak....

Day 1


B4 naik kapalterbang, pekena Burger King ramai-ramai...




Kecuali Dsm Su, yang lain adalah 1st timer, so diaorang memang rasa sangat teruja..



Sampai je ..dalam 3-4 jam terus gi tempat shopping di ladies market, bnyk cenderahati beli kat sini...


Pastu gi sightseeing naik open bas...memang rasa teruja sebab bas cam tu takde kat Mesia...


Dalam bas kami yang hungga-hungga dan meletop ngan gelak ketawa je!!!!







Dengan biz partner kat tepi sungai tengok pemandangan malam...


Pastu dibawak ke hotel L yg terletak kat pusat bandar...memang cantiksss dan hotel tu sebenarnya sangat tinggi 77 tingkat dan boleh dikatakan semua orang dapat seaview ..memang kelas..




















Ni morning punya view from my hotel room...cantik kan...


Tak sabar nak tunggu hari ke 2 punya aktiviti.. lagi best...


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails