Premium Beautiful

Monday, May 9, 2011

Shhh,shhh, Rahsia!!!!




Rahsia kalau pakai PB!!!



Semua benda kalau nak dapat kesan maks atau optima, mesti ada cara atau prosedur yang tepat dalam penggunaanya!!!






Well, antaranye adalah...



1. Premium Beautiful MUST be worn a MINIMUM 8 hours per day.
So kalau tak cukup haul pakai, jgnla cakap takde kesan dik oii...



2. Premium Beautiful MESTI dicuci dengan cara paling simple, rendam je, then bilas ngan air bersih. - No washing machine, no dry clean.




3. Jangan cuba-cuba nak iron PB ni dik oii, sebab haba tu sangatlah bahaya untuk kandungan FIRnye...


4. Premium Beautiful MUST be washed guna sabun liquid , Dynamo, Softlan, Fab, etc... TAPI jangan guna Cloroxke atau seumpama dengannya!





5. Premium Beautiful MESTI kena jemur dalam rumah, bawah kipas jangan bagi kena direct sunlight coz musuh utamanye adalah cahaya matahari.

6. Premium Beautiful mesti dipakai COMPLETE FULL SET for pompuan. Tak bolehla bra saja or girdle saja... waist nipper saja ok.



7. Premium Beautiful MESTI dipakai secara istiqamah maknanye berterusan. Kejap pakai kejap dak, alamatnya lambat la baru nampak hasil.


Tips Kejayaan:




1..Bila dah pakai PB ni, confirm badan kita akan berpeluh sebab ia akan mengeluarkan toksik dari badan, so kenala minum air banyak untuk menggantikan air yang hilang tuh... lagi baik minum air Bio Aurala...sape takde boleh adakan (akak tau kat mana leh dapat...)








2. Sebelum pakai PB ni elok kita ambik b4 and afternye supaya kita nampak perbezaannya...kalau nak promote lagi senang coz bukti boleh show by itself...




3. Basuh Pb ni 3 hari sekali ke sebab kita nak buang dia punya toksik yang terlekat kat PB ni...tapi kalau tak basuh tak berbau punya coz material dia nyahbau...



4. Kena sabar sikit bila pakai PB coz kesannya berbeza ikut orang dan sistem imunisasi badan seseorang tu..takleh expect kesan kesihatan dapat serta merta...yang serta merta cuma body shaping..




So selamat mencuba rahsia-rahsia ni so that kita akan dapat the ultimate of it dan menyebarkan kelebihan pemakaian ini seantero dunia....




Go! Go! Go Premium Beautiful... Vacuum semua kesihatan dan kecantikan!!!



Dapatkan keyakinan mu...


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails