Premium Beautiful

Wednesday, May 11, 2011

Jangan Tangguh-tangguh!!!

Baru je semalam wat perjumpaan ngan qualifier HK...

Antara key point yang nak kita tumpukan sama-sama adalah...
sikap tangguh-tangguh. Ini sebenarnye yang paling bahaya dalam biz yang kita jalankan ni coz sikap ni boleh menyebabkan kita mengamalkan sikap berlengah, lambat buat keputusan untuk bertindak... thus effect kita punye perancangan dalam mencapai matlamat...

Bulan ni tak yah banyak fikir...
lebihkan tindakan

Bulan ni tak yah banyak buang masa..
masa sangat berharga macam emas..(emas kat HK)

Kalau kita elakkan dari buang masa, fikir-fikir dan tangguh-tangguh, confirm perjalanan kita ke HK merupakan satu memori indah yang tak dapat dilupakan sepanjang hayat kita...

Ingat kat HK kita akan :

dapatkan satu barang impian kita (kalau nak lebih pun takde halangan..)
ambik gambar ngan mercu tanda HK
lihat pemandangan yang menarik..
naik cruise
shopping heaven kat sana sebab HK merupakan satu hub perniagaan dalam Asia, kira the best China town in the world la...

So guys, bulan ni kita all out sama-sama untuk kemanisan yang akan datang...

Kita hungga-hungga di HK dengan senyuman....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails