Premium Beautiful

Sunday, May 29, 2011

Precious moment with Anak-anak Darul Izzah!!

Sebagai aktiviti tambahan untuk menyucikan jiwa, Group Cdm Jue Oren Mania telah menganjurkan satu aktiviti menghulurkan bantuan (kan tadi dah sebut!) kepada Rumah Anak Yatim yang julung kali diadakan tetapi walaupun 1st time, respon sangat menggalakkan (dalam bentuk kutipan wang) walaupun dalam 3 hari saje...



Pada awal pagi dah ambik tenaga kat McD...tengokle mulut semua orang penuh especially Jihan tuh...



Bergambar sebelum memulakan perjalanan...amboi manjenye .....


Then sempat stop singgah kat Lanchang ...




Baru sampai...bekerjasama pindah barang...



Anak-anak Darul Izzah bergambar bersama sumbangan makanan.....


Dalam keseronokan kita menjalani kehidupan ada insan lain yang memerlukan khidmat kita...

Memang pengalaman yang sangat mengujakan kerana akak teringin sangat nak pergi....






Bergambar sebelum balik..











DDM Aini Dan DDM Jihan...tengah tunggu turn ambik gambarke...




makan time...seronok sangat tengok diaorang makan... kata adik ni.. KFC favouritenye...




Bergambar dengan Haiza, Nor dan Miza...





Dalam perjalanan balik, sempat pekena ABC dan lincikang kat Genting Sempah...anyway today is really enjoyable moments but on the way back kami dapat tahu tentang tragedi tanah runtuh kat Hulu langat...terase sangat...al fatihah kepada mangsa-mangsa..semoga ditempatkan bersama orang-orang yang beriman...


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails