Premium Beautiful

Sunday, May 22, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL: DARE TO BE THE MILLIONAIRE: Alhamdulillah Saya Layak Ke Hong Kong

PREMIUM BEAUTIFUL: DARE TO BE THE MILLIONAIRE: Alhamdulillah Saya Layak Ke Hong Kong: "Walaupun baru 2 bulan menyertai network bisnes HAI-O saya berjaya layak mendapat percutian percuma tajaan HAI-O marketing.........semua atas usaha dan galakan dari pemimpin saya DDM Khairul dan Hamidah. Terima kasih diucapkan. Saya juga layak membawa rakan kongsi saya SSM Mazraidah ke Hong Kong. 2 Bulan bisnes Hai-O saya ke Hong Kong ...........fikirkan lah. Berkat kegigihan group ini lah saya sertai untuk berjaya.............alhamdulillah. "

Ini adalah petikan dari blog SSM Suraida yang akak ambik.. satu lagi contoh orang yang tak pernah buat biz tapi bila dah dapat terus ambik peluang dan beliau memang enjoy dengan apa yang telah beliau dapat...

Beliau hanya berbiz dalam masa 2 bulan dan telah melayakkan diri ke Hong Kong bersama rakan kongsi beliau...dan juga beliau telah mendapat insentif jam tangan dari stokis iaitu jam tangan Bonia bernilai lebih RM700.00..Anda juga boleh...Su, buktikan yang memang Su boleh buat biz ni...bersama-sama dengan team, kita pasti berjaya!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails