Premium Beautiful

Monday, May 9, 2011

Naik.. Naik dan terus Naik!!!


Bermula hari ini, secara rasminya harga gula naik harga sebanyak 20 sen, daripada RM2.10 kepada RM2.30 sekilogram. Ini petanda dari kenaikan harga minyak. Tentunya akan ada cakap-cakap tentang isu kenaikan ini nanti. Dan yang pasti, harga barangan terutamanya barangan makanan pun akan turut terkena effect.dengan kenaikan ni. Peniaga terutamanya pasti akan mengambil kesempatan untuk me'wajar'kan dan merasionalkan tindakan mereka menaikkan harga barang makanan dan minuman. Biasalah tu, kan?

Bagi para usahawan plak, ni lah peluang sebenarnye untuk menambahkan income supaya kita tak terkesan dengan kenaikan harga barang ni... kalaulah kita leh kawal harga barang tak pe gak..tapi bolehkah kita???

So, jalan yang paling selamat adalah untuk overcome the issue ngan buat pendapatan lebih banyak....
begitu jugak ngan anda semua yang belum lagi ambik peluang berbiz...maybe this is the correct time untuk kita buat sesuatu yang berbeza supaya hasilnye gak berbeza.

Biarlah biz pakaian dalampun asalkan ia ada demand yang tinggi dan mendapat tempat di kalangan wanita yang tahu menghargai kualiti....

Well, tak susah, just pick up the phone and dial 012-2833801.. I'll show you how!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails