Premium Beautiful

Thursday, March 17, 2011

Servis kete vs Servis perempuan!!!

Entry ni rasenye paling simple mengenai orang pompuan. Bila beli kereta baru, apa kita buat? Siang malam pagi petang dok ingat kete, pastu pantang bercalar mesti susah hati kan. Kalau boleh nak bawak masuk dalam rumah,dan nak peluk sepanjang masa..(especially Said, sebab kete merc baru.. ha..ha.haa)

Then cukup haul mesti sebok nak hantar servis, maklumla dah jalan banyak km dah.. tapi kita sangat menjaga keperluan kete kite tu...


Then akak nak tanye pulak, especially yang dah kawin.. 5 tahun, 10 tahun, 15 tahun ...pernah tak servis badan kita (pompuan le) atau pada para suami pernah tak servis isteri??? Bukan servis makan minum tau atau hantar gi facial ke atau spa je... servis dalaman badan.
Ni yang paling penting especially kepada yang dah lama kawin, dah beranak 2, 3 ke 4 etc. Macam kete badan kita pun kena servis gak sebab sana-sini dah longgar, urat putus pun dah banyak dah.. So jalan terbaik dengan pemakaian Premium Beautiful kita secara tak langsung akan bega(perbaiki kot maksudnye) dalaman badan bukannya dengan cara botox ke, suntik sana sinun yang kita tak tau kesan sampingannya.
Pakai Premium beautiful akan :
1. Membentuk badan kita yang dah jatuh-jatuh tu...
2. Ukuran pinggang confirm berkurangan.
3. Ukuran payudara yang ideal dan kontur pinggul yang lebih menarik..
4. mengurangkan berat badan secara proses mampatan dan perpeluhan.
5. menggalakkkan pemulihan badan selepas bersalin kerana ia meningkatkan keanjalan badan
6. Memperbaiki kadar metabolisme badan kita
7. mengurangkan kesakitan bahagian pinggang dan juga pembetulan kedudukan tulang belakang.

So cukup dengan pemakaian premium Beautiful lita akan dapat bentuk badan yang kita inginkan dan hilang masalah biasa pompuan...

Then lagi satu, beli masa tengah murah ni coz offer ni iaitu jimat RM800 ni cuma dalam bulan Mac ni saje....jadilah pengguna yang bijak..
Jgn malu nak contact coz servis badan ni sangat penting untuk womennnnn di luar sana...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails