Premium Beautiful

Friday, March 11, 2011

Ambil Peluang!!

Baru je sembang ngan kawan pasal topik ni, Ambik Peluang atau bahasa Germannya Grab the Opportunity... kenapa ambik peluang sekarang ni, bukan bulan depan, bukan tahun depan atau bila-bila?

Ada banyak sebab, antaranya:

1. Sekarang peluang dapat rebet sebab la ni bulan last, tak tahu bila lagi dapat peluang macam ni.



Rebet + bonus = RM4500


2. Trip ke Hong Kong tengah onnnn, so bayangkan dapat gi


melancong percuma, segala-galanya ditanggung beres dari tiket kapalterbang, transportation, makan minum dsb. Maybe this is your first trip tapi ia akan ada 2nd, 3rd, 4th, 5th...........for the next years coming......






3. Peluang buat duit lebih pada awal tahun ni dan berpeluang raya sakan this year dengan tak payah jual tudungla, kuihla,bajula nak tambah duit raye...





4. Dan Peluang pakai kereta baru menjelang raya sebab boleh sediakan duit deposit kereta yang besar.. macam yang kat bawah ni...ramainye yang muda-muda dalam biz dah dapat pakai kereta mewah. Kalau nak cepat boleh je dapat cepat..








5. Dapat bentuk badan yang anda inginkan menjelang raye ni coz kalau nak kurus bukannya boleh dapat dalam sehari dua, ia perlukan masa gak... kalau dalam sekelip mata dapat kurus tu sudah tahap bahaya tu...



So benda ni dah tak boleh tunggu dah, grab the chance now by giving youself this xtravaganza life.... call me key ....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails