Premium Beautiful

Monday, May 14, 2012

PB! Apa yg best..


PB ada 3 pieces, Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle. Ada orang tanya boleh tak pakai satu piece je? Boleh je tapi kesan tak optimum lah. Sebab tu kena pakai penuh utk kesan yg lebih baik. Apa kptgn pakai korset? Some people very sceptical: pakai utk cantik je tapi PB lengkap utk sihat dan cantik sekali. Badan cantik tak berlipat lipat macam mangkuk tingkat. Badan besar tak salah tapi yg ptg ada cutting. Keistimeaan PB! -Ada FIR yg membantu 70 % utk kesihatan -membetulkan aliran darah -meningkatkan kadar metabolisma -menghalang lelemak dari melimpah dari cupnye - tali lebar sesuai utk macamana saiz payudara - girdle mengempiskan perut dan mendatangkan keyakinan diri - lemak kat peha pun boleh terbakar so bila berjalan tak bergesel peha - elakkan slip disc, sakit belakang - selamat tak yah senaman kadang kadang yang perlukan disiplin dan azam yg kuat. -



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails