Premium Beautiful

Saturday, May 26, 2012

Not My Car!!! Going to be...

Hmmm best sangat semalam ada satu peristiwa sejarah kira Hari Ini dalam Sejarahla!!!

Tahniah100x kepada Cdm Juliana our beloved mentor yg telah berjaya mengeluarkan satu Mercedes E Turbo yg mmng da boom, warna hitam metalic lagi. Dalam tempoh 6 tahun berniaga bertukar Merc dua kali. Wah! Kira satu pencapaian yg menakjubkan. Belum tentu lagi kalau bergelar pegawai tertinggi kt swasta or kerajaan dpt macam ni.



Nak cite sikit pasal sejarah kete ngan Kak Jue. Cdm Kak Jue lps berbiz 4 bulan je terus kuar kete Toyota Wish warna putih dan lepas setahun kuar pulak Mercedes E class compressor.
Lepas 5 bulan je lagi tambah pulak Toyota Estima warna putih utk kegunaan keluarga, almaklum la anak dah tiga, kalau balik kampung Rawang or Kedah lebih selesa.

Akak tumpang bangga sangat dengan mentor akak ni, confirm akak pun akan follow jejak langkah beliau dan upgrade Merc tu. Kita follow orang yang berjaya pasti kitapun akan jadi macam beliau. Akak pun kagum sangat ngan motto beliau yang beliau pegang iaitu 'BERANI PASANG IMPIAN'. Jgn takut nak pasang impian sebab bila kita jadikannya sbg agenda hidup, pasti akan kita capai dlm hidup ni.

Ramaila semalam ni ambik gambar ngan kete baru ni..








So, jgn takut nak pasang impian pakai kete mewah, I'll show you how??????


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails