Premium Beautiful

Saturday, May 26, 2012


Lagi sekali Paris France dan London akan menjadi destinasi seterusnya yang diumumkan baru baru ni. Tapi yang bestnye gi FOC tak yah bayar utk makan minum, hotel 5 bintang, transportation dan semuanye. Anda cuma bawa duit shopping je. 

The Famous Eiffle Tower dari bawah. bayangkan usianye dah 200 tahun tapi masih kekal utuh dan menjadi one of  7 wonders in the world..


Paris Disneyland tak kurang hebatnya....



Walaupun nak gi kali ke 2 ke Paris tapi apa salahnye lagipun tempaT TU MEMANG BEST DAN eUROPE SEBENARNYE aLLAH BAGI VIEW YG SANGAT CANTIK.  Paris is a city full of attractions, world-class art galleries and museums and beautiful parks and gardens.

Take a romantic boat cruise on the Seine River or visit the Mona Lisa at the world-famous Louvre. Enjoy a fun-filled day at Disneyland Paris or experience the magic of the Eiffel Tower.  Paris France has something of interest for everyone!

Two major airports and 6 train stations serve metropolitan Paris. The high-speed Eurostar train service from London will zoom you under the English Channel and right into downtown Paris!




Masa kecik dulu lagi nama London memang dah bermain dibibir dan satu satunye nama negeri omputeh yg kita dah biasa. Tapi nak gi negeri idaman ni dengan belanja sendiri pun rasenye sampai ke tua kot tak gi tapi dengan pakej FOC ni kita dapat melancong secara percuma.. Jom kita gi sama sama ye.. 

Sape nak ikut or kalau nak tnye je dipersilakan contact akak ye.. Akak akan bantu utk sampai ke sini, insyaAllah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails