Premium Beautiful

Friday, December 31, 2010

Happy New Year!!

Rasenye baru je sambut tahun baru Muharram. Tapi takpela anggap je hari-hari sambut tahun baru. Biasenye kita punya semangat lain sikit bila ada acara/event/peristiwa. So tak salah kalau kita ucapkan Selamat Tahun Baru especially kepada diri sendiri dulu pastu baru orang lain..he..he..he

Ok readers, nak tak kalau hari-hari kita dipenuhi dengan warna-warni kehidupan such as, melancong ke luar negara dan segalanya di tanggung beres, cuma bawa duit untuk shopping je..
Simple as contact akak, akak boleh je gi kat mana awak ade... jangan risau takde apepun yang akan berlaku cuma pastu hidup anda akan berubah totally...


Moga tahun ni kita akan dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan disihatkan tubuh badan supaya kita lebih kushuk dan tawadduk menjadi hamba Allah...


1 comment:

  1. Salam Feeza, Mutlu Yilbasi 2011 pada awak juga! Semoga sukses selalu!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails