Premium Beautiful

Sunday, December 12, 2010

Demam panas!!

Demam panas!! Musim sekarang ni coz cuti sekolah orang banyak gi jalan-jalan dan makan pun macam-macam!! Kalau dah kena demam ni camne nak wat sebagai rawatan alternatif especially macam akak yang tak berapa pandai bawak kete, jadi demam plak malam-malam, nak bawak anak-anak memang jadi satu masalah.

So, akak cadangkan ambik je korset atau bengkung Premium Beautiful ni dan balutkan je kat badan anak yang terkena demam tu, insya Allah tak sampai satu jam, kebah le dia dengan nampak badan dah mula berpeluh-peluh. Keadaan ni memang jadi ngan akak that's why kita berani bagi cadangan..


salah satu fungsi Premium Beautiful, dia punya FIr tu akan menstabilkan suhu badan dan memberikan perjalanan darah yang baik kepada anak kita. Bila darah dah lancar, confirm suhu cepat turun dik.

Selamat mencuba!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails