Premium Beautiful

Friday, September 3, 2010

Jam Tangan!!

Kalau yang baru bukak I punya blog ni mesti dok tertanya, macamana boleh dapat jam tangan free ni. Barang kalau free ni cepat aje kita nak. Betul tak? Kalau kita buat biz ni, macam-macam kita boleh dapat sebab pakejnya datang sekali such as

jamtangan,
pakej melancong
duit melancong,
income besar dsb...

but now, saya cuma nak cerita pasal jam tangan. Masa mula-mula dengar pasal dapat jam tu, tak berapa nak kesah sangat sebab of course dah ada jam. Tapi mana tahan kalau asyik tengok orang lain aje dapat jam. Then satu hari CDM Jue bagitau ada kawan akan dapat, lepas tu mula la terfikir dia tu lebih kurang aku je, macam mana dia boleh dapat. Dia buat bisnes pun lebih kurang je masanya, maka bermula la episod perlumbaan yang mana betul-betul di menangi oleh Sang arnab. Sebab kalau ikut cerita asal, kura-kura yang menang tapi kalau dalam episod ini, sapa cepat dia dapat dan mesti kena cepat, kalau tak jadi habuan orang yang lebih cepat dari kita.

Belit-belit sikit kan tapi yang penting memang kalau kita usaha, mimpi-mimpikan memang kita yang dapat. Jam ini adalah sebagai satu tanda kita mencapai satu standard yang ditetapkan oleh stokis.



Boleh kalau nak jam lelaki ke perempuan ke dan yang penting sekali selera stokis memang up to date dan vogue!!!





From Bonia



For Men!




cHRONOFORCE!!







nak tau macam mana nak dapat jam ni, sila contact 012-2833801 dengan kadar segera!! Best juga beraya dengan jam baru ni....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails