Premium Beautiful

Sunday, September 5, 2010

Free Trip to Beijing!!!

Salah satu percutian yang paling best sebab bawak ramai rakan kongsi ke sana. Beijing pada bulan March yang lalu dan masa sampai tu rasa sangat bertuah sebab merupakan hari terakhir salji turun. 5 hari 4 malam di Beijing salah satu kota yang mengandungi 7 wonders in the world!!
Kat luar kilang pasu dan assessori wanita dengan Jue


Makan time!! menunya memang banyak sampai tak larat makan. Sedap-sedap pulak tu!!




Cuaca sejuk sampai ke tulang sum-sum dan menikmati hot coffee!!




Shopping time!!



Dengan kak ana. Bestnye peluk kak ana!

Honeymoon kali ke 5 di luar negara!!



Berehat sebentar sebelum mendaki Great Wall of China!!






Dalam bas. Meriahnye bas kitorang!!




Tempat melepaskan penat dan letih selepas seharian berjalan!!




Kat depan Forbidden City!!


Bestnye menikmati salji!!



Ramai-ramai kat dalam istana Maharaja



Ni nak gi melawat Forbidden City!



Kat luar tempat makan!!



Tengah salji!! dengan Kak Ana...




My Hubby!! Syokke bang?




Ngan K Zaida lepas shopping then untuk round seterusnya!!


Bestnye bila gi melancong percuma ni. Segala-galanya ditanggung beres, cuma sediakan duit untuk shopping je. Tinggal di hotel 5 Star, pengangkutan percuma dan makan minum sangat mewah. Kalau anda ingin sama-sama menikmati pelancongan percuma ini sila sms saya
012-2833801 dengan kadar segera kerana pusingan Beijing sudah tamat tetapi Perth menunggu anda!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails