Premium Beautiful

Thursday, July 22, 2010

Promo raya!!!

Sempena dengan raye yang nak datang ni..(puasa pun belum..he..hee) kita ada promosi hebat iaitu rebet sebanyak RM150 dengan pembelian satu set Premium Beautiful. Selama 15 tahun produk hebat ni berada di pasaran, syarikat telah memperuntukkan sedikit keuntungan dengan memberi ribet tambahan ini tanpa mengurangkan pv dan bv kita...




Mari rebut ramai-ramai peluang ni..
sebelum pakai PB


Dan ada lagi, ingat tak I ada bagitau sebelum ni tentang duit untuk raya, sekurang-kurangnya kita perlu ada lebihan RM4500 untuk menyambut raya. So adakah kita dah ada peruntukan ini? Kalau tak ada lagi, maka inilah peluang anda untuk buat duit raya dengan awal, nak tau cara sila contact:

Premium Beautiful....

Selepas pakai PB, nak badan macam Angelina Jolie pun bolehhhh,
contact:
012-2833801... jangan tunggu lagi....



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails