Premium Beautiful

Sunday, July 4, 2010

Bengkung paling Berkesan

Masa I pantang anak pertama sampai anak ke tiga dulu, I guna bengkung kain putih cara lama yang dililit panjang ke perut. Sebelum dililit, perut tu disapu ngan kapur dan air limau dulu. Biasanya I pakai waktu malam masa nak tidur dan waktu pagi selepas dah tungku 2 pusingan. Rasa macam seksa jugak masa nak pakai, sebab lepas tu kena jalan kepit-kepit macam oshin tu.
Bayangkan anda jugak memakai bengkung ini dalam keadaan baring.





Pada I, bengkung ni memang boleh mengembalikan badan kepada keadaan asal tetapi ambik masa dan agak susah memakainya terutama kepada yang menjaga pantang sendiri tanpa pertolongan sesiapa.


Jadi alternatif kepada bengkung cara lama ini gunalah Premium Beautiful kerana ia mempunyai Far Infra Red yang terbukti berkesan dalam melancarkan perjalanan darah anda.
Ia juga boleh mengurut anda secara tak langsung dan membuatkan anda rasa selesa memakainya. Ia juga senang dipakai walaupun dalam keadaan berdiri.
Antara fungsi FIR adalah:



1. FIR sinarannya membantu meningkatkan daya tahan tubuh, meneutralkan racun dan memperkuatkan proses terapi barah.

2. Menggalakkan terapi secara unsur Biology . Sel barah tidak akan wujud dan berkembang jika pengaliran darah sentiasa aktif dan lancar ke seluruh badan.

3. Detoktifikasi sel-sel barah menjadi lebih cekap.

4. FIR mengembangkan kapilari darah lalu membantutkan sel barah membiak tanpa sedar.

5. Terapi pemanasannya yang sangat cekap. Sel Barah mati pada suhu badan 42Ç semasa pemakaian Premium Beautiful. Sangat menakjubkan!. Sel barah mempunyai kelemahan iaitu kepanasan badan. Sel barah akan MATI jika suhu badan 42’C kerana FIR mengekalkan suhu badan pada 42’C, sinar FIR akan membunuh sel barah tanpa sedar.

Jadi kesimpulannya anda akan mendapat kesan yang paling maksima. Selain dari itu, ia juga boleh membanyaakkan air susu anda.

Saya ada testimoni iaitu kawan sekolah yang menyusu anaknya, dia memang mendapati air susunya bertambah banyak dan seterusnya anaknya kurang meragam sebab dapat susu yang banyak. dah kenyang, sure tak meragam punya...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails