Premium Beautiful

Thursday, July 29, 2010

Antara sebab kenapa saya perlu pakai PB....

Antara sebab kenapa saya memilih Premium Beautiful adalah:



1. Nak mengempiskan perut yang agak buncit sampai anak murid pun boleh tegur,"Cikgu mengandung ke?".









2. Nak menghilangkan migrain yang selalu menyerang setiap bulan sebelum period.




3. Nak membetulkan keadaan rahim yang selalu jatuh kalau angkat barang berat, maklumlah cikgu bahagian teknik dan vokasional, ibu kepada 4 orang anak, jadi banyaklah kerja rumah.




4. Nak melancarkan darah termasuklah period yang tak tetap dan berlarutan. Alhamdulillah setakat dah pakai ni, consistent je 7 hari berbanding sebelum ni 13,14 hari.



5. Nak membetulkan bentuk badan yang dah mula menunjukkan tanda kejatuhan, maklumlah dah beranak 4 kali dan anak menyusu badan.





6. Boleh up kan bahagian depan dan membentuk punggung yang sebelum ni agak leper.




7. Melegakan sakit-sakit belakang dan lenguh-lenguh badan.




8. Mengelakkan dari cancer (mintak simpang..nauzubillah)





9. Memejalkan isi-isi yang dah mula menggeleber seperti perut, peha, payudara dan punggung.


10. Membetulkan postur tulang belakang dan mengelakkan bongkok


11. Muka tak pucat


12. Sentiasa bertenaga dan tak mudah penat.


13. Tak payah tidur siang. Tidur siang kan tak elok, boleh menyebabkan kita tua sebelum waktunya.



14. Badan jadi kemas dan menarik.






15. Dan paling penting untuk KESIHATAN seluruh badan.






Badan nak pakai lama, kena servis jugak. Takkan kereta je kena servis kalau dah cukup km, badan orang perempuan pun kena jugak diberi layanan tip top...



Inginkan badan seperti ini? Pls do not hesitate to contact me at 012-2833801 and book for appointment.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails