Premium Beautiful

Sunday, July 4, 2010

Duit raye!!!

Salam.Dah dekat nak raye ni. Apa perancangan kita biasanya kalau nak raya? Mulala dok fikir pasal nak cari duit lebih sebab dah tahu dah kalau raya, kita dok rancang nak beli baju rayala, kuih raya la, kasut rayala,then pas tu nak bagi duit raya kat mak ayahla, anak-anak sedarala dan yang penting sekali macam mana nak balik kampung dan sampai dengan selamatnya, dah tentu duit minyak dan tol sekali. Haala, kalau dah prepare sakan pastu tak dapat balik pun tak guna jugak coz dah tentu kemeriahan berganda kalau balik kampung beraya dengan keluarga tersayang.

Sooo, kalau nak duit raya lebih-lebih tu bolehke dapat dengan duit yang kita dapat tiap bulan tu. Confirm tak cukup punya, so sekarangla peluang kita untuk dapatkan xtra money dengan memberi peluang kepada diri sendiri untuk berbisnes. Jangan lupa untuk contact :


o12-2833801
Persediaan raye:
1. Baju raye anak2- 1000
2. Baju raye kite-400
3. Kuih raye 7/8 jenis untuk kite, mak dan mak mertua-500
4. Duit raye untuk mak, ayah dan mertua-1000
5. Duit raye anak sedare-400
6. minyak kereta-500
7. servis kereta-300
8. tol -300
9. adhoc-1000

s0 total dalam rm5000 untuk kite beraye dengan perasaan selesa. Macamana nak dapat pade 12/8/10 ni duit sejumlah RM 5000 ni, jangan tunggu sile contact cepat-cepat!!!!
again- 012-2833801


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails