Premium Beautiful

Sunday, March 18, 2012

Seminar Usahawan baru!

Baru baru ni kami telah menganjurkan satu seminar utk usahawan baruOMG  bagi area Lembah Kelang dan Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan dan diadakan di sebuah hotel di ibukota.
Seperti biasa diterajui oleh Papa dan mama Oren iaitu Cdm Juliana dan Cdm Abu Hassan beserta semua Cdm dibawah beliau antaranya Akaks, Cdm Kak Zaida, Cdm Mazni dan Cdm Ayulisa.


 teraju utama yang the Vaas, memang penuh ngan idea baru dan especially macamana nak gi Guangzhou dengan hiway, taknak lagi jalan kampung.
Barisan speaker yang tak sabar nak kongsi experience...
Peserta yang kusyuk ambik ilmu nak ke Guangzhou, pasni kalau praktis, hasilnya cnfrm meletupss..

abang ni sempat jeling ye, takpe pastikan bawak seramai mungkin rakan kongsi ye...

Speaker kita pada hari ni, Cdm zamri siap buat demo kat depan lagi. satu ilmu baru kalau taknak kasi epal hijau masam..then speaker ke dua Cdm Mazni diikuti ngan Cdm Ayulisa..strategi utk dapat jam tangan, cnfrm genggam income besar dan tiket Guangzhou..

Sempat berposing lagi bakal qualifier ke Guangzhou ni...ambik ilmu maksimum, buat habis baik, bertindak dan cepat cepat rujuk...
Dah last tu kitorang mengaumm ramai ramai sebab nak meroyan ke Guangzhou ni...
Jom sume, kalau nak seribu daya...kita warna warnikan kehidupan kita dengan biz PB ni...nak tanya leh pm akak. Jangan risau, segala galanya adalah dengan kekuatan kumpulan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails