Premium Beautiful

Thursday, March 1, 2012


PB bukannya seperti korset biasa, ia adalah korset yang mempunyai warranty seumur hidup dan juga servis foc.  Ada tak kita pakai baju dalam seperti yg kat luar sana, bila koyak atau rosak boleh hantar servis??? Takdekan tapi dgn PB, kita rasa lebih selamat dan terjaga kepentingan kita sebagai pengguna...

Selain dari tu ia juga mendapat pengiktirafan dari:


Persatuan kiropraktik dari 3 buah negara iaitu:
 Quebec!!!


US!!!




dan Kanada!!!

Menandakan badan badan ini sangat mengakui PB boleh menjaga tulang temulang kita ngan baik sekali.. sebab tu ramai yg slip diskpun boleh hilang slip disk mereka cthnya:

From xxxxxxxxx ermm..ye ke. sy risau sbb pakai masa sakit aritu. sy jadi semput. sbb tu sy tinggal. PB mmg elok. Sakit tulang belakang sy hilang selepas pakai PB. itu sy tak nafikan...sy pernah msk wad kerna slip disk. akhirnya PB pulihkan sakit sy tu...smpi skang sy pakai.

Dan juga ia diiktiraf oleh Superbrand! Nak dapat ni pun bukannya senang ada kriteria yg mesti dilalui dan produk tu mesti dapat demand tinggi dan quality tinggi  seperti roti Gardenia dan beras Jasmine tu..So don't worry, korset ni memang ada curlazzz

Nak cuba boleh pm or sms akak kat 019 388 2369

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails