Premium Beautiful

Thursday, January 6, 2011

Sindrom awal TahUN ( foR PAreNTs)

Awal-awal tahun macam ni, biasela especially parents yang ada anak masuk sekolah confirm muka agak kelam sikit sebab nak bereskan perbelanjaan anak-anak masuk sekolah . By hook or by crook, perbelanjaan anak-anak terpaksa diuruskan supaya anak-anak dapat belajar dengan selesa dan tak kurang satu apa pun..sebanye kita ibu bape yang penyayang dan prihatinnn....



Duit yuran sekolah tak kurang dari RM 500.00






Beg sekolah je dah dekat RM 200.00



Baju sekolah 3 anak pagi petang( sekolah agama)lebihkurang RM 600.00

Alat tulis je dah RM 100.00

Buku-buku sekolah RM 600.... so campur semua ni dah lebih kurang RM2000..nasib baik buat biz, bolehlah lengkapkan. Ini kira untuk 3 anak je , kalau lebih camno, so dik memang kena buat something supaya kita sentiasa bersedia awal tahun macam ni..

Tapi kalau adik-adik yang belum ada anak sekolah apa salahnya prepare awal... jgn terngantuk baru nak tengadah dik...

Jika anda bermula sekarang Confirm adik akan mendapat RM4500 pada awal bulan Febuari nanti dan bolehlah ganti balik duit yang kuar tu...

Cepat bertindak sekarang sementara rebet untuk Premium Beautiful ni disambung hingga Mac...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails