Premium Beautiful

Thursday, January 6, 2011

PerTH!! HerE I CoME!!



Akhirnye yang ditunggu dah tiba. Surat pengesahan ke PertH, Australia.. Jeng..Jeng..
Tu lah nikmat buat biz, apabile sampai time insentif, pasti terkejut punye..

Berikut adalah beberapa tentatif program masa kat sane. hmmm tak sabarnye....

Day 1:
Berkumpul kat KLIA dan berlepas ke PEEERRRTTTHHHH, Australia
Sampai kat Perth dan makan malam..





Pastu, melawat Parliament House, ok gak.. tapi bila acara melontar nihh..



Seterusnya delegasi akan dibawak ke Mount Eliza dan menikmati pergunungan kat sini..tapi melontar???



Then menyusuri keindahan sungai di Swan River



dan seterusnye lepas makan tengahari bergerak ke Caversham Wildlife Park, acara wajib kat Australia, apa lagi kalau tak melawat koala, kangaroos, emus and wombats.



Acara seterusnye, adalah melawat kilang coklat kat Perth, dah terbayang dah choc fountain kat sini, kita nak tangkap satu... emmm delicious, kecor air liur teman..



Jeng, jeng ,jeng acara favourite, melontar kat factory outlet, harbour town. Ishh tak sabar nak cari branded item kat sini..Coach, Timberland, Adidas..etc..

Then balik makan kat hotel and tido..zzzzzzz

Day 3



Melawat kebun teman kat sane..he..he.. emm nak makan buah epal puas-puas kat sini..hmmm crunchy..



Pastu dah kenyang pergi pulak ke roundhouse kat Fremantle City..
Ada jugak rumah yang bulat ni...



Pastu, pergi.. eh alamak apa motif kitorang di bawak ke sini nih.. emm suspend je, teringat cerita Prison Break yang famous tuh...



Then kitorang akan dibawak ke WA Maritime Museum. Tengok gambar je dah teruja nak gi..then balik hotel makan malam lagi. Tu belum cerita bab makan lagi,, confirm meriah punyeee...

Day 4



last day kat sini, biasela acara melontar buat kali terakhir, untuk mengabihkan sen yang ade sebab sayang kalau tak abih.
Hay and Murray Street...

dan akhirnye bertolak ke airport untuk balik ke Malaysia...

Bestnye tak sabar nihh. jom kawan-kawan, pakej melancong nih kalau kita tak merasa memang rugi la.. So cepat-cepat ambik peluang untuk merebut pakej HoNG KonG, Disneyland.... Chayokkkk..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails