Premium Beautiful

Monday, January 24, 2011

Bau badan!

Baru-baru ni bersembang dengan seorang kawan, tapi tak lama kemudian hidung kita dok kembang -kempis menahan bau dari badan dia. Nak tegur rase segan plak, tapi ambik ikhtibar dari tu. Penting untuk kita jaga kebersihan badan untuk jaga perasaan orang sekeliling supAYA MEREKA RASA SELESA NGAN KITA.

Bau badan terjadi sebab peluh yang keluar bercampur bersama dengan bakteria di permukaan kulit adalah punca yang menyebabkan badan berbau
Nak hilangkan bau badan ni cuba lah pakai premium beautiful sebab kandungan FIR yang terdapat dalam Premium Beautiful boleh mengeluarkan toksik melalui peluh dan di serap oleh fabrik premium beautiful yang nyahbau. So, hasilnya walaupun badan banyak mengeluarkan peluh, anda tidak akan berbau... Ada testimoni kawan ni badannya memang berbau tengik, dan after a while dia banyak pakai talcum untuk nak kurangkan bau badan. After dia pakai premium beautiful for 1 week, satu hari tu dia terlupa nak pakai talkum, tapi yang herannya badan dia dah tak berbau dah. Emm. memang terbukti dan berkesan. tak payah ambik ubat sampingan yang makan-makan punya..
Selamat Mencuba... dapatkan set anda hari ni semasa harga tengah murah dalam sejarah Premium Beautiful nih...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails