Premium Beautiful

Wednesday, February 22, 2017

Beijing Trip


Assalamualaikum..
ni adalah cerita masa OMG diterbangkan ke Beijing secara percuma bersama sama usahawan SHOM seramai lebih kurang 1000 orang..
Ramaikan? KF pun terkejut dengan bilangan qualifier yang ramai cam tu..sapa buat dia  dapat tau. Takde istilah dah cukup kuota, awak tak leh gi..qualified je memang dapat la pergi..

tersangat best dengan layanan VVIP , hotel 5 bintang, transportation free sepanjang disana 5 hari 4 malam..kalau yang first timer tu memang lompat bintang la sebab syiok sangat..


Di istana larangan. Ada 9999 bilik dan maknanya gundik pun ada 9999 orang tapi dari ramai2 gundik raja tu ada sorang je yg beranak untuk beliau, so sangat la menjadi kesayangan Maharaja.  Nak tau rahsia gundik ni, beliau consume Maharani tau..so nak tau kehebatan Herba Maharani boleh kontek akak 0193882369..


 Ni kat Tembok besar China..KF dah 2 kali datang sini tapi tetap kagum ngan lanskap dan juga binaan ni yang termasuk dalam 7 wonders in the world..

Dengan Cdm Dr Rozita dan Cdm Kak Nurzaida..Dua 2 bawak rakan kongsi..





Sis Rossa dari Kedah..hebat bisnes online nih..

Ngan CDM KJ..








Ada masa nanti akk masukkan lagi gambar gambar ..
sekarang ni tengah berlangsung pulak pakej melancong ke Gold Coast, Australia...
Jom sape nak intai peluang boleh kontek akak.
pergi percuma tau, di samping tu boleh dapat duit tepi tiap2 bulan..

jgn malu dan segan ye 0193882369


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails