Premium Beautiful

Friday, June 7, 2013

Better Late Than Never : Paris Vacation...

Memang betul betul terlewat nih upload bulan Mac punya trip Ke London n Paris actually but hari tu akak dah update London punya pic. Ini kali lah akak gi Paris for the 2nd time. compare gi dulu 5 tahun lepas , pic tu sangatla naive...enjoy k



Kitorang naik eurotrain from London. Punya excited giler coz dikhabarkan dia punya kelajuan is 300 km/hour. so bayangkan naik sejam jer dah sampai dari KL ke Bukit kayu Hitam..


Bergambar ramai b4 the great xperience in my life..


Sabar menanti...
Selepas 2 jam setengah maka sampaila ke Paris..

Dalam train yg kelajuannya 300km/jam..


sampai terus pergi makan dulu..sedap weii


Posing rounding...














Bergambar dengan semua OrangeManiaGroup...























Walaupun hujan renyai tapi enjoy sangat..


salji turun weiii


Love this pic,,lepas shopping kat kilang perfume de Fragonard..


Di depan restoran. dah banyak berjalan n dengan cuaca sejuk..laparla sangat..


Very warm here...


 Best sangat roti nan dia. Very lembut n gebusss


One of my fav pic..


Bestnye baling baling salji..


And this is my very fav picture. so nice dengan background...


 

Shopping time kat La fayette..

that is for now. more is coming for free vacation..kalau nak rasa pengalaman yg sama, bolehla pm or whatsapp for details 0193882369..jom kita round the world..












No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails