Premium Beautiful

Tuesday, September 11, 2012

Pi Melancong Free!

Tujuan awal buat biz ni sebab akak nak cari duit lebih je tapi bila dah join, free trip incentive ni datang sekali sebab dia macam pakej 3 in one. Bila dapat duit, confirm pangkat n trip datang sekali. Tu yang bestnye. Tapi rase akak takde pulak orang yang tolak bila dah dapat melancong ni. Nak dapat peluang gi melancong sesaje je memang payahle kalau nk tunggu duit sendiri... lagipun duit sendiri.. ishhh sayang sangat le.

Masa gi Hong Kong tahun lepas, our tourist guide tu Mr Chow ( bukan Chow Yuen Fatt ye) cakap dia tak pernah lagi bawak rombongan dari syarikat yg sama sampai 3x dalam setahun. Tu yang buat dia kagumsss tu. Beliaupun memang kerjanya bawak orang gi oversea, so dia tau la ttng big big company ni...masa tu memang kitorang bangggesss sangat.

Lagi satu yang bestnya, dapat gi shopping oversea. Duit bonus dapat dari biz ni mmng bolehh sangat shopping sana. Semua masuk kedai mesti keluar dengan plastic bags. So for those yang nak rase peluang gi melancong free, jgn segan pm/ SMS 0193882369. Every single step you'll be guided. We're the qualified and trusted agent..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails