Premium Beautiful

Wednesday, September 12, 2012

BB Plus Collagen
BB PLUS KOLAGEN ~ Dicipta untk memenuhi impian anda. Jika dulu ramai yang tidak tahu pasal kepentingan kolagen, tetapi sekarang, ramai wanita memilih makanan kesihatan base on kolagen kerana bahan ini mampu melambatkan proses penuaan selain menjadikan kulit lebih anjal dan cantik.


Di pasaran terdapat pelbagai produk minuman vitamin C base dan kolagen yang dikatakan berkesan mengembalikan keserian wajah.
Kolagen adalah protein untuk mengelakkan keremajaan dan keanjalan kulit. Lebih kurang 25-35% daripada jumlah keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada kolagen dan 80% struktur kulit terbentuk darinya.

Bahan ini berfungsi untuk meningkatkan penghasilan sel baru, membantu memelihara keremajaan kulit, melembutkan dan membuat kulit lebih bercahaya serta efektif menghilangkan kedutan dan mencegah proses penuaan.

Apabila usia semakin meningkat, bermula seawal 25 tahun, proses pengurangan kolagen oleh sel fibroblast akan berlaku, seterusnya menyebabkan kulit menampakkan garis penuaan, berjeragat, kusam dan kurang bermaya. ini ditambah faktor alam sekitar seperti debu dan kotoran, terlalu lama kepada sinaran matahari, penggunaan bahan kosmetik yang tinggi kandungan kimia, tekanan di tempat kerja serta wanita sering melahirkan anak menyebabkan pengurangan penghasilan kolagen dalam, sekali gus menyumbang kepada kelesuan.

BBplus dihasilkan daripada 5000mg kolagen ikan terhidrolisis untuk memberi penyerapan yang baik. Kofaktor seperti ekstrak biji anggur dan dan vitamin c ditambah untuk melindungi rantaian kolagen.

ramuan : kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, vitamin c, inulin, serbuk jus blackcurrant, serbuk jus roselle, serat epal, isomaltos,sukralos.

Kesan Collagen pd kulit:
Kulit berseri dan cerah-hilangkan tona kulit tak sekata / kulit kusam

Kulit lebih anjal dan tegang di bahagian leher, tangan, lengan, payu dara, punggung, perut, peha

Kulit sehalus bayi dan gebu menawan-Hilangkan kedut, parut, strechmark dan kulit lebih lembap

Best alternative untk rawatan sakit
sendi (GOUT, athritis. Ramai yg dah try, So sape nk Cuba blh pm/SMS akk ye kt 019 388 2369.2 comments:

Related Posts with Thumbnails