Premium Beautiful

Saturday, April 14, 2012

Pesta Tulip Antarabangsa Terbesar at Keukenhof,Holland

Hari ni kami berpeluang pergi ke Pesta Bunga Tulip yg sedang berlangsung di Keukenhof, Holland. Memng ini merupakan saat yg di tunggu tunggu oleh kami semua coz dah di ceritakan oleh our Sifu yg pesta ni mmng best sangat. Selain jadi tumpuan dunia, kat sini kami boleh tengok bunga tulip yg berbagai bagai warna such as orange, pink, merah, purple, putih, kuning, maroon dsbnye. Memng takjub coz dapat tengok ladangnye yg seluas mata memandang dalam barisan yg cantik dan kemas. Dari jauh lagi dah terbayang keseronokannya sampaikan bus tu bergegar dengan jeritan kami sebaik saja terpandang ladang tulip.

Dan sebaik saje masuk dalam kawasan tersebut, tanpa berlengah lagi kami terus menjerit jerit kesukaan dan ya Allah besarnye kuasaMu menjadikan bumi yg cantik ni dengan segala keindahan di dalamnye.

Ni lah antara beberapa keping gambar yg dapat akk masukkan.. Dah balik Mesia nnti baru blh edit..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails