Premium Beautiful

Tuesday, April 17, 2012

De Zaanse Schans

Berpeluang dtg ke sini sekali lagi selepas 3 tahun memng rasa sangat teruja dan down to memory lane dan datang berhoneymoon bersama suami.

Masa datang dulu agak blur blur sikit tapi kali ke dua mcm balik kampung pulak. Suasana still sama macam dulu, disambut dengan cuaca dingin dan rebas rebas titisan air hujan dan makin lama makin hilang. Tak taule mungkin sebab syok sangat dan tak kesah pasal hujan or memng dah berenti.

Sampai je terus posing macam dulu dengan Cdm Jue dan Cdm Lini bersama pasangan masing masing...

Then gi tempat buat cheese dan beli souvenirs utk insan di Malaysia. Pastu gi tepi tasik tengok perkampungan dari seberang tasik dengan latarbelakang kincir angin. Tapi kincir angin ni dah tak digunakan lagi, only for display dan jadi museum. Sekarang diorang pakai yg diperbuat dari besi metalik dan lebih moden.

1 comment:

Related Posts with Thumbnails