Premium Beautiful

Friday, February 17, 2012

Lactolite produk untuk kesihatan dan bersihkan usus!

 This time nak cite pasal lactolite pulak. Lactolite ni kalau nak tahu macam goreng pisang panas sebab dah terbukti keberkesanannya dalam menguruskan badan cara yang natural dan tidak membebankan pengguna. Anda cuma perlu consume tiap tiap pagi be4 breakfast and minum 2 gelas air kosong selepasnye.  Memang perut rasa lega sangat then macam berada dalam highly spirit. kalau tak percaye, cubela..


Apa dia Lactolite?

Minuman serbuk Yogurt Kultur hidup dan inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin utk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan kita. Ia adalah gabungan probiotik dan prebiotik justeru meningkatkan keberkesanan probiotik.  Ia TIDAK mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif( atau julap).  Oleh itu ia tidak menyebabkan kekejangan perut atau cirit birit ye!!!


Uniknye Lactolite!!! 
  • Tahan terhadap asid perut
  • Keupayaan hidup atau kekalkan aktitviti walaupun semasa simpan
  • Kebolehan melekat pd sel usus dgn baik
  • Diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS
  • ( Generally recognised as Safe)

Bagaimana ia Membantu???

  •  Menyingkirkan toksin dalam badan
  • Meningkatkan metabolisme utk mengurangkan beban badan
  • Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • Membantu dalam penghadaman
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu sintesis vitamin
Nak lagi sedap bila bancuh lactolite leh campur ngan Bliss, lagi menyelerakan. Pastu minum air banyak ye!!! Nak cube leh contact akak kat 019 388 2369

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails