Premium Beautiful

Saturday, February 18, 2012

NEw TrIP to GUanGzHoU!

Berita Baik!! Jom Jom , Sapa nak pi Guangzhou pulak??? Pakej Vietnam baru je abih, dah mula plakss pakej foc ke Guangzhou and knowing the company, the trip will be the best ever. Takleh nak banding kalau nak gi sendiri or atas urusan kerja.  Meh kite view sikit apa yg ada kt Guangzhou...




Ni mercu tande yg ada kt guangzhou : Pearl River Night Cruise


Ni kedudukan Guangzhou dlm peta, dekat dengan tepi laut...

Guangzhou pernah jadi hos Sukan Asean yg ke 16, thus dia punye kelengkapan stadium memang terkini...Saje je akak letak gambar diorang ni sebab nk suh diorang bayangkan kalau pergi..memang syiokkk...
Hah, korang ambik cabaran ni nk gi Guangzhou ye, Tini, zai, Li and Kak Mas.
Ni pulaks geng Teacherssss, Hely, Elly, Min, Murni and Sapiah. bestnye ambik foto kt Over the sea.. Wowww!!!

Wah bestnye shopping kat Over the sea, barang murah murah pulak tu. Cnfrm pergi satu beg, balik bawak 3 beg!!!

Kepada para ibu mudess ni, Zah and Ira leh shopping barang baby banyak banyak..

To the fashion loversss cam Fara , Rokiah, Yong mesti the vaasss...

Welll, mesti tak sempat nak tengok diorang ni, berdesup je ilang...



Mesti gelap mate tengok barang barang ni...


Ishh bestnye yang ni.. boleh beli 7 sekaligus yela nak pakai 7 hari...

Akak sendiri tak sabar nak gi ni.  Anda berpeluang untuk melancong secara percuma jika bertindak dari sekarang, camane nk bertindak, pick up phone and call/sms/pm akak ye kat 019-388 2369 or fesbuk
 afiza musa key!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails