Premium Beautiful

Monday, November 21, 2011

Cdm Nite!

Baru baru ni berlangsung majlis gilang gemilang Hai O iaitu Majlis Anugerah Cdm dan Ulangtahun syarikat yang ke 19 tahun di Dewan MAEPS Serdang dan dihadiri oleh ribuan ahli dari seluruh negara. maklumlah ni kira hari raya syarikatla. Memang best sebab diraikan secara besar besaran. Bertuah malam tu sape naik anugerah. Lepas je make up terus berposing ngan mentor akak iaitu Cdm Juliana Hamzah yang menjadi speaker utama. Baju anugerah ni direka khas oleh pereka profesional Rizman Ruzaini.

Kak Jue and I

 
Dengan rakan kongsi Masita. Akak make up ngan adik dia.

 
Ngan cdm Kak Zaida dan biz partner from selangor.

Ngan Cdm Azlini dan Cdm kak zaida! Ni semua ngan pereka khas..

kaklini tengah betulkan baju kak Ana!

Bersama barisan usahawan wanita bersama Cdm jutawan kak Ana

Tahniah kak Mas sebab dapat cabutan bertuah Ipad2. Memang best! tanda kita orang yg bertuah tapi yg tak dapat kita boleh tentukan tuah sendiri ngan pakej Vietnam.

 
dan Cdm yang diraikan Cdm Siti Mazni yang vogue, dengan baju rekaan Rizman berharga ribuan ringgit. Nampak happy sangat tanda kepuasan selepas berbiz tak sampai 2 tahun pun.


Well, you know me! ahaks

 
Penghibur jemputan Salih Yaakob, I follow tapi yg tuuuu jangan follow tau!

 
With Cdm Kak Zaida, memang vogue gitu, terserlah keanggunannya, nampak muda 10 tahun.





Cdm Siti Mazni di bawa ke pentas utama ngan kereta buggy.

 
Strive for a perfect Vision!

Bersama rakan kongsi!

 



 Ngan SSM Azizah yang datang dari jauh. Confirm tak rugi kerana boleh mengubah persepsi kita tentang biz ni.
Pasangan hebat Cdm Juliana bersama Cdm Ahs! Terima kasih atas segala tunjuk ajar selama ini dan bimbingan yang diberikan. kalau takde pasangan ini taktaula akak mungkin tak ke mana.


Ngan Cdm Juliana!

 
Ngan Biz Partner Wan!

Ini adalah beberapa gambar yg dapat akak upload, kepada biz partner yg ada gambar lain, jgn lupe tag ye!
Memang kenangan yg terindah jika kita mengikuti aktiviti yang dianjurkan syarikat!

Anda pun boleh!
Nak tau, jangan segan pm akak ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails