Premium Beautiful

Monday, November 14, 2011

Testimoni PB!

Fara ni baru saje join biz ni tapi ilmu tentang produk memang tip top dan beliau juga mempunyai kesungguhan yang tinggi untuk belajar dan cita cita beliau ingin meringankan beban keluarga sebelum beliau mendirikan rumahtangga, kita tengok testimoni Mizs Fara selepas pakai PB:

Testimoni diri sendiri!!! Hanya menggunakan Premium Beautiful + Lactolite = CANTIK,SIHAT,YAKIN & MASYUUKKK!!! Huhu... sangat menakjubkan hasil dari gabungan 2 barang yg sangat hebat dan cepat membuahkan hasil.. selama hampir 2 bulan fara mencuba korset nie,yg ni la hasilnya.. excited giler!! Ape yg fara idamkan sebelum kawen dah pun tercapai..

Gambar sebelum:

Masa fara tunang bulan 4 ari tu.. sed...ar tentang keadaan perut yg sgt buncit tp xtau nak buat ape.. dah bermacam korset fara cube,hanya beberapa minggu je perut hilang,lepas tu perut buncit semula sebab korset yang fara pakai dah longgar.. banyak korset yg fara beli xbole pakai sebab xsame saiz, korset kan xbole nak cube2.. dah beli xboleh tukar.. hmmm..membazir je.. sedih sgt..nak beli baju pun berfikir 2,3 kali nak beli baju ade body nie..last skali beli baju t-shirt size 2xl.huh... dlm otak da fikir fara xkan boleh kurus lagi...

Gambar selepas:

TADAAA!!! Fara berjaya menghilangkan masalah perut fara yg boncit tu!! Hanya dalam masa 2 bulan.. korset Premium Beautiful sangat berbeza dari korset yg pernah fara try.. berbeza dari segi ketahanan,selesa,dan rawatan dalaman secara FIR.. wah!!! Sukenyer!! Sekarang fara dah xperlu fikir saiz ape..capai je baju ape nak pakai sarung je kat badan.. confirm cantik!! Memang xterkata lah cantik yg dimaksudkan tu..sebabnya sumenya cantik.. kulit bdn,kulit muka,kehalusan kulit 1 badan dan body yg memang cun lah!!! Baru seminggu pakai kawan2 ofis da tegur,inikan da 2 bulan confirm sume org perasan.. huhu... korset PB nie boleh cube dulu secara PERCUMA!!! tgok size ok x,selesa ke x,kalau xselesa boleh tukar!!! Tu yg best... lagi best ade warranty seumur hidup..pakai la lebih dari 10 tahun,kalau ade ape2 masalah kat korset boleh service secara PERCUMA!!! Jom try...

Yang bawah ni pulak testimoni dari customer Fara sendiri...
 
Jom kawan kawan! Boleh try dulu, free consultation, jangan tunggu lagi, cuba skang, cntct or pm akak ye!
 
019-388 2369

and kalau nak contact Fara terus pun boleh: Facebook : Mizs Fara..or 0136945192..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails