Premium Beautiful

Thursday, September 4, 2014

Bio Seleza - Feminine Pad

Assalam guys..
Kali ni akak nk cerita pasal pad pulak. Dengar macam..paddd? Kenapa pulak kuar benda ni? Haa ni nk storykelebihan pad ni compared dengan yang kat luar atau jenama biasa..

Sejarahnya Mak kita, nenek kita dolu dolu tak guna pad bila datang bulan tapi guna kain sebab belum cipta lagi. Teruk juga sbb macam kena basuh, jemur, simpan n pakai semula..bayangkan kalau pergi kerja, leceh sikit. masalah seperti kebocoran, nak basuh,  terjatuh pulak (alamak malunya). Tapi bila zaman dah moden sikit, maka tercipta lah pad. Tapi masa tu panjangdan dimasukkan dalam kotak besar..isi tak banyak pun..
Tapi kalau perasan masa ni lah, penyakit orang pompuan makin canggih timbul. Mungkin disebabkan kebersihan, infection, pad tak sesuai, gatal, bakteria dan sebagainya..

So, sesuai dengan keadaan sekarang..nak rawat penyakit canggih, kena rawat dengan teknologi canggih jugak. maka atas sebab tu lah muncul Bio Seleza yg sangat special..

BIO SELEZA FEMININE PAD yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga telah berada di pasaran. Ciri-ciri ini hanya terdapat pada Bio Seleza sahaja lebih2 lagi BV tu.

Boleh digunakan oleh kaum lelaki untuk membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR. Tambahan pula, produk ni mmng menambahkan tenaga...Seiring dengan usia, biasanya manusia akan hilang tenaga, muda tp kita boleh ikhtiar kan utk tambahkan tenaga kita..
Antara testimoni Bio Seleza:





Blh kontek akk ye kalau nk try bio seleza ni..yg penting mmng bersih, bukan dibuat dari recycled paper. Blh memberikan tenaga dan tak rasa lenguh lenguh pinggang, senggugut dan masalah semasa period..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails