Premium Beautiful

Tuesday, August 26, 2014

Train the Trainer

Assalamualaikum wbt. Kali ni akak nak share sikit tentang aktiviti OMG last weekend. We all ada seminar pasal produk baru pad wanita iaitu Bio Seleza yg menggunakan teknologi Bio spt tilam BVSM tu..lepas dah tengok bahan -bahan yg di gunakan utk menghasilkan pad wanita rasa macam kesian kt diri sendiri plak..pakai yg macam macam dulu..yg penting murah



Bahan-bahannya adalah....

Cdm Jue, DDm Kalsom and DDM Ina..

 Perkongsian pengalaman utk sahabat2 tentang biz networking



 Cdm Mazni dan Cdm Ayu 



 Cdm Aini berkongsi tentang aplikasi berdikari dalam biz..

 Excitednya Cdm Achik n Cdm K Zaida...


 Tekun mengikuti arahan pendemonstrasi..buleh camtu..



 perbezaan antara 3 jenis pad..

 Cdm Jue berkongsi tentang budaya dalam budaya OMG..folo memang meletup letup sales.

 Bio Seleza yang sangat selesa dan bertenaga..





 PA system...terima kasih kerana melicinkan perjalanan majlis..













 Alhamdulillah dah selesai event Train the Trainer. Confirm lebih confident masa buat demo Bio Seleza ni sebab dah ada ilmu di dada..jom OMGian kita buat yg terbaik..

nktahu lebih lanjut tentang Bio Seleza ni blh contact akak 0193882369..



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails