Premium Beautiful

Tuesday, May 20, 2014

Gold Coast Trip: A Memorable One

Paling latest OMG vacation is to Gold Coast, Australia. Memang best tempat percutian yang sangat menarik ni..sangat mengujakan sebab dah dibayangkan dia punya beach paling best..lautan Pacificlah katakan..Semasa berkumpul di KLIA pun dah havoc gilerrr..kami mula dengan berkumpul di level 2 iaitu tempat makan pada pukul 4 ptg dengan membawa sedikit hidangan masing masing berupa sate dan kuih muih..



Then lepas tu, solat Asar kat menara tinjau..check in..ni pun dah sibuk bergambar ramai ramai..

Atas escalator pun boleh...
Perjalanan ke Singapura tak terasa pun sebab sabgat excited dan tak lama, cuma ambil lebihkurang 45 min sahaja.







Bergambar ramai di Paradise Farm sblm tengok koala, kangaroo, kuda etc

We had our lunch at farm..sedap ooo..Fish n chip, salad etc..halal ok..



B4 tengok cara mencukur bulu biri biri..








 kat ladang kangaroo..seram gak takut kanggaroo tu menendang hehehe

 Kat lobby hotel b4 keluar outing..

View dari bilik hotel..cantikkan?

 Hmm bestnya tengok katil..macam nak tidor ja..

 After jet boating yang terbabooo...


 Ready for show//

Tengok dolphin show kat Seaworld..
 Dolphin show at SeaWorld..memang curlazz




 Spongebob ni merata rata dia jalan..

 Petang lps outing enjoying the beach yang cuma sepelaung dari hotel kami..
 Malam ada gala dinner..superbbb
Our big family OrangeManiaGroup OMG..

 Tahniah sitiMazni dpt hadiah special lagi..

 Harike 3 disini..breakfast kat Movieworld. Sykt tempah satu restoran utk kitorang dgn movie karikatur sekali..

 Tak cayeee..ni Marilyn Monroe..

 Batman pun ada..






No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails