Premium Beautiful

Wednesday, December 25, 2013

Testimoni Garam Buluh

Akak nak cerita sikit pasal garam buluh ni...masa mula mula dulu memang akk rasa payah nak amalkan sebab rasanya masin..abih namapun garam..mestilah masin.  Cuma nk citer testimoni garam buluh ni..

Suami akak dihubungi oleh seorang kawan lama masa kerja dulu, dia nak beli garam buluh untuk maknya yang ada penyakit kencing manis. Beliau ternampak iklan garam buluh di facebook. Pas tu Suami pun poslah sekotak garam buluh ni kat dia.. Selepas 2 minggu, dia mintak lagi sekotak dan memberitahu banyak perubahan ke atas kaki maknya selepas mak minum garam buluh.

Sebenarnya masa beli 1st time dulu, ibu jari kaki maknya telah dipotong dan bahagian atas kaki turut di tarah...nurse tiap tiap hari datang utk cuci bahagian luka dan tukar balutan. Tapi kaki maknya asyik bernanah, keluar darah busuk dan air bisa. Sampi naik busuk kaki tu..

Selepas sekotak minum, kaki maknya dah beransur kering, air bisa dah berhenti dan kulit mula tumbuh...itu lah yg menyebabkan dia order utk kali ke 2.. Dan selepas 2 kotak memang ada perubahan yg sangat besar..mak nya dah mula boleh berjalan sikit sikt...


Gambar bahagian atas adalah selepas dipotong ibu jari...dan bawah selepas mak cik ni consume garam buluh premier drink ni..

 Antara kelebiham garam buluh ni...

 Garam buluh premier drink..


pengiktirafan dari kerajaanKOrea ke atas syarikat Kaeam yg mengedarkan garam buluh..

jangan tunggu sehingga kronik baru kita nak cuba garam buluh ni....selain dari garam buluh minum kita boleh gantikan garam dirumah dengan garam buluh masak.... pm or wassup 0193882369

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails