Premium Beautiful

Monday, October 29, 2012

Cdm's Dinner at DePalma..Suatu Appresiasi...

Baru baru ni sempena closing package London Paris, semua Cdm Batu Caves telah mengadakan makan makan dan juga bagi meraikan pucuk pimpinan B32 Batu Caves yg telah banyak berjasa dan menaikkan nama n jenama PB di Malaysia. Antara gambar gambar yang dimuatkan adalah dari jurufoto tak berapa nak kenal iaitu bakal Cdm Abg Salim. Tq very much for the efforts. Geng ni semua pulak cukup sporting dan 'makan gambar' or fotogenik and fotogedik belake.. pantang nampak kamera diacukan, confirm posing punye..ok layanzzz


dengan Cdm kak Zaida di awal rancangan. Cdm yg sudah matang tapi semangat macam 20 an.



Dengan Cdm kak Zaida, bakal Cdm Som, Cdm Ayulisa, dan Cdm Siti Mazni. Semua Cdm yg kental dan semangat menyala nyala.

 Bakal Cdm abg Mazhan bersama bakal Cdm Pali dan bakal Cdm Abg Man...hmm  cepatla hilang bakal tu..


Cdm Kak Ana memotong kek sempena terpilih sebagai speaker ulangtahun ke 20 November ni dan juga simbol terima kasih kerana jasa jasa beliau yg tak jemu membimbing para Cdm dibawahnya. Banggess keranamu berdua.


Terima kasih kepada Cdm Chan selaku penaung Cdm Bikers Club dalam ride ke Krabi, Thailand yg baru aje lepas. Ikut cahaya dalam kegelapan insyaAllah akan sampai ke destinasi.. Makna yg cukup dalamm.


 Cdm Abu selaku wakil OMG menerima hadiah berupa mobile charger...

                                                                   Cdm dalam OMG's




Tunggak utama dalam OMG: Cdm Kak Jue n Cdm Abu..pasangan romantik gituss




Bersama Madam yg sangat memahami dan menyayangi...yg paling penting Madam sentiasa ceria dan vogue


Biasala kalau ada acara ramai ramai cam ni, memang Cdm kak Jue mesti pegang mike..cnfrm perkongsian yg hebat dan mengundang gelak ketawa dan tak kering gusi begitupun make sense dan menusuk ke jantung..


tahniah Cdm Jue atas hadiah samsung Tab 10.1 yg baru..taktaula nak pakai ke tak coz Mac Pro yg dulu pun tak guna sangat..





Cdm Abg Lan, pakar strategi kumpulan besar kami yg sangat sporting. Man with little words but full with ideas yg bernasss.



Dah tak sabar nak makan dah time nih...


Geng machoss


Wahh, paling best Cdm kak Ana menerima hadiah handbag Chanel yg berharga ribu riban tuhss, tak tahannnn. memang geram sangat tengok bag nih..




Nih la keseluruhan family besar B32 yg sangat sporting tapi bestnye kebanyakan mudess tapi menggenggam income puluhan ribu sebulan dengan hanya berbisnes Premium Beautiful. Tak kira usia, tua ada, mudess ada, kurus ada, besar sikit ade, bujang ade, married ada, LELAKI ADA PEREMPUAN PUN APATAH LAGI macam macam ade.....

nak join family besar kami kat sini.. boleh contact, pm sms akak ye. 


EVERY SINGLE STEP YOU'LL BE GUIDED HERE!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails