Premium Beautiful

Saturday, December 31, 2011

Happy New Year




To all readers, akk ucapkan selamat tahun baru 2012 yg bakal tiba tak lama lagi. Baru je rasenye berada di tahun 2011 ni, dah nk sambut tahun baru plak! Alhamdulillah atas keputusan yg akak ambil 3 tahun lepas iaitu menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Rasenye kalau dulu tak step ahead mungkin masih lagi berada di takuk yg lama. Rutin harian yg agak membosankan. Hari hari tempat kerja dan rumah je destinasi tetap. Bila tiba hari cuti plak, ajakle family gi shopping complex sambil window shopping bukan shopping ye! Lepas tu pusing KL dengan kereta lama tu, pastu balik dengan rasa terkilan sebab tak puas.
Bukan akak nk membebel sangat pasal tu tapi rasa betapa bertuahnye bila bertemu biz yg ada sekarang, boleh ubah hidup sebanyak 360 degree.

Dengan sedikitje perubahan boleh mengubah hidup kita seluruhnya..yang paling best peluang menikmati dan round the world yang diberikan percuma seumur hidup. Setahun 2 kali tu dah pasti.

Masa depan kita boleh dirancang dengan ambil tindakan dan work your plan.

Mungkin boleh kita ukir sejarah diri sendiri dengan melancong ke luar negara dan sekarang berpeluang utk ke Vietnam. Vietnam hanya mengambil masa 4 jam utk sampai dari Malaysia. Salah sebuah negara Asia Tenggara yang pekerjaan utamanya adalah berkaitan pertanian dan perikanan. Walaupun begitu tumpuan utama pelancong adalah pusat membeli belah utama kerana kualiti kainnya yg bermutu tinggi.








Bayangkan berpeluang utk shopping kat sini dengan kemampuan atau kuasa membeli yg tinggi kerana nilai wangnya lebih rendah dari negara kita. Selain dari itu, pemandangannya juga menarik dengan latarbelakang pertanian, bukit bukau dan tasik yang nun jauh mata memandang....

Jom kalau nak tau macamana nak gi secara foc. kalau segan boleh je sms akak kat 019-3882369.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails