Premium Beautiful

Saturday, July 23, 2011

Couples in OuR BuS!!

Time gi Hong Kong hari tu adala bebrapa couples dlm bus kitorang, saje je nak hilite kat sini



Diketuai oleh our group leader CDM Jue and CDM Abu



Then akak and abg Mazhan, kira dah 8 kali gi honeymoon ni..




 Pasangan romantis DDm Khairul and Midah


Pasangan DDM Jihan and Azmi


DDm Mazni dan Abg Man


 And 1st Timer DSM Nana dan Shahrul

 Dsm Aini dan Khairul

Dan pasangan CDM kak Zaida dan Abg Salim..

Kalau nak gi honeymoon, ni lah peluangnye untuk kita gi free dan tak payah fikir bnyk benda dan cume bawak duit shopping je...
Now, dgn pakej melancong ke Holland ni, kita ambik peluang same-same utk ke luarnegara secara percuma.

Jgn tunggu lagi...Pm me for details. key!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails